Exklusivt
hösterbjudande!

4=1

Störst i stan

Städa, flytta, springa ärenden, lösa teknikproblem - vi har 6000 buddies som fixar allt i ditt hem!

Välkommen till BuddyCompany-familjens dynamiska värld där TaskRunner, Mooova och TechBuddy alltid står till din tjänst för att förenkla och förgylla din vardag!

Behöver du hjälp med att hänga upp tavlor, borra hål för hyllor, montera möbler, måla om ett rum eller göra mindre reparationer hemma? Ingen fara, TaskRunner finns här för att assistera dig med alla små och stora projekt i ditt hem medan du kopplar av med en varm kopp te.
Hittade du en unik vintagegarderob eller har du trädgårdsavfall som behöver köras till återvinningscentralen? Mooova står redo att ta hand om alla dina transportbehov, vare sig det gäller att flytta dina älskade föremål eller hjälpa dig att bli av med det du inte längre behöver.
Stöter du på problem med datorn eller skrivaren? Behöver TV:n eller ditt ljudsystem ställas in? Kanske är det ditt WiFi eller nätverk som krånglar, eller behöver du assistans med smarta hemprodukter och applikationer? TechBuddy är här för att hjälpa dig med allt som har med teknik att göra, direkt i ditt hem!

Vi är här för att lösa dina behov

Kvalificerade Buddies

Våra Buddies genomgår en rigorös rekryteringsprocess och fortlöpande utbildning för att kunna leverera den bästa servicen.

Snabb & enkel bokning

Du kan boka din Buddy i några få steg genom att välja det datum och den tid som passar dig bäst.

Hjälp på plats

Med ett stort utbud av tjänster kan våra Buddies att ta hand om de flesta av dina hushållssysslor, på plats.

Download our Marketplace app...

And feel great at home!