BuddyCompany gör hemtjänster lättillgängliga och prisvärda.

Vi är en one-stop shop för tjänster i och kring hemmet.

Om BuddyCompany

BuddyCompany utmanar de stora varumärkena på marknaden för hemtjänster och siktar på att bli den främsta marknadsplatsen för alla tjänster i hemmet. Dels med hjälp av den unika plattformen som gör det möjligt att med hög effektivitet och skalbarhet leverera en mängd olika tjänster på plats. Dels genom vår hållbara syn på gig-ekonomin som gör det möjligt att erbjuda rättvisa löner och villkor för våra Buddies samt attraktiva priser för våra kunder.

500 0000+

Kund i Sverige,
Spanien, Tyskland och Israel

88,733

Antal utestående aktier

400+

Investerare

4

Länder
We envision a world where all people in all societies enjoy a seamless synergy between digital innovation
and a convenient life.

- Tahero Nori

Presenterar "BuddyCompany Group":

Omdefinierar hemtjänster genom innovativ licensiering

Grundat år 2017 har BuddyCompany Group framgångsrikt odlat en portfölj med tre banbrytande varumärken: BuddyCompany, TaskRunner och Mooova, var och en med unika marknadsbehov. Trots global turbulens har vår outtröttliga hängivenhet och flexibilitet gjort det möjligt för oss att betjäna över 500 000 kunder, upprätthålla ett beundransvärt NPS på 4,9/5 och generera 5 miljoner euro i intäkter under 2023 med en solid bruttomarginal på 40 procent.

Genom att övergå från att vara en tjänsteleverantör till en nyskapande teknikplattform har vi skapat en unik nisch på marknaden. Vår plattform sträcker sig bortom att vara en "marknadsplats" – den är ett ekosystem där hemtjänster möter teknologi.

Unika funktioner som vår innovativa licensieringsmodell ger små och medelstora företag samt större företag möjligheten att dra nytta av vår plattform, samtidigt som vår teknikbas säkerställer skalbarhet, stabilitet och överensstämmelse när vi expanderar över Europa.

Utöver lönsamhet fungerar vår plattform som en katalysator för samhällspåverkan. Genom att skapa arbetstillfällen för individer och små och medelstora företag samt erbjuda en omfattande "hem som en tjänst"-lösning lindrar vi hushållens bördor och bidrar till de lokala ekonomierna.

Vi bjuder in investerare att följa med oss på denna förändringsresa. Investera i BuddyCompany Group och bli en del av en revolution inom hemtjänster, kännetecknad av kontinuerlig tillväxt, en satsning på samhällspåverkan och strategisk marknadsexpansion. Vi erbjuder inte bara en investeringsmöjlighet, utan också ett partnerskap i vår framgång.

Skapa värde för kunder, anställda och samhället

🧑🏼‍💻

Vi skapar arbetstillfällen

Vi har levererat över 100 000 tjänster, utförda av över 3 000 talanger, där många var arbetslösa eller undersysselsatta innan de började hos oss.

💪🏻

Vi gör en insats

Vi har utvecklat en hållbar strategi för gig-ekonomin och erbjuder våra Buddies en attraktiv ersättning med skatter, sociala förmåner och försäkringar.

⚖️

Vi står för hållbarhet

Genom våra tjänster minskar vi antalet returer och förlänger produkternas livslängd - hos befintliga eller nya ägare - från hemelektronik till möbler.

Träffa vår styrelse

Tahero Nori

Founder & CEO
Board Member

Peter Borsos

Chairman

Stefan Tengvall

Board Director

Mia Batljan

Board Director

Peter Silfverswärd

Board Director

David Österdahl

Board Director

Våra investerare

InboxCapital
Twin Mountain Group
PropTech Farm
Pepins
Peter Borsos
Pieter Haas
Stefan Tengvall
Ilija Batljan
Helene Barnekow
Annette Brodin Rampe
Chris Rynning
Margaux Dietz
Gregor Vogelsang
Thomas Berlemann
Marika Baltscheffsky
Samir Taha
Arild Karlsen
Fredrik Crafoord
Jim Myrick
Emil Nilsson
Mathias Jussila
Viktor Davidsson
Olof Sand
Thomas Frauscher
Evin Cetin
Fredrik Uhrbom
Georg Mehring Schlegel

Business updates

Text

Xxx

A

Yyy

B

Zzz

C

Zzz

D

Senaste nytt

Visa fler nyheter

Håll dig uppdaterad

Begär det senaste aktieägarbrevet
eller boka ett möte med vår VD Tahero Nori.

Är du redan investerare?

Håll dig uppdaterad med exklusiva uppdateringar för investerare!

Få tillgång till Investor Updates