Snart tillgängligt, stay tuned!👀

Get on-demand home services at your fingertips with "Buddy Junior"

Välj din tjänst👇
Barnvakt
Från 45 kr/tim
➡️
Trädgård
Från 75 kr/tim
➡️
Läxhjälp
Från 150 kr/tim
➡️
Övninga tjänster
➡️

Snabb hjälp nära dig

Med TaskRunner kan du enkelt anlita ungdomar i din närhet för hemtjänster och hjälp med vardagssysslor. Vi förstår att det kan vara svårt att hitta pålitlig hjälp som passar just dina behov. Genom vår app kan du hitta ungdomar som erbjuder en mängd olika tjänster, som städning, tvättning, hundpassning, trädgårdsarbete och mycket mer. Dessutom ger du ungdomar i ditt område möjligheten att få sitt första jobb och tjäna egna pengar.

Vi hjälper ungdomar att hitta jobb och människor att få hjälp med vardagssysslor genom vår app

Duktiga och verifierade ungdomar

TaskRunner kan hjälpa dig att hitta en ungdom som kan erbjuda olika typer av tjänster som barnpassning, läxhjälp, hundpassning eller trädgårdsarbete. Vi tror att våra unga kan vara till stor hjälp för många familjer runt om i Sverige.

Ord från Tahero Nori, VD/grundare

Under 2022 bokades nästan 30 000 uppdrag över hela Sverige, men jag är särskilt exalterad över de otaliga timmarna våra kunder sparat. Vi är glada över att våra kunder var nöjda med jobbet - 97 procent av våra Buddies fick 4.8 stjärnig recension eller högre i år.  Jag är så hedrad att våra kunder har välkomnat oss i deras liv – och jag är helt övertygad om att beslutet ledde  till mindre stress och mer tid för meningsfulla minnen och en starkare känsla av gemenskap. Nu ska vi hjälpa alla ungdomar ut i arbetslivet!

Så fungerar TaskRunner

1
🔎
Sök

På TaskRunner kan du enkelt bläddra bland profiler och läsa verifierade omdömen från andra användare för att hitta din perfekta vardagshjälte.

2
🗒️
Boka

När du har hittat en lämplig vardagshjälte på TaskRunner och kommit överens med personen kan du enkelt boka en kostnadsfri intervju eller planera ett riktigt uppdrag.

3
💰
 Betala

Efter avslutat uppdrag på TaskRunner kan du enkelt och säkert betala genom appen, vilket gör betalningsprocessen bekväm och trygg för både dig och din vardagshjälte.

Välj din tjänst på TaskRunner

👼🏻
Barnvakt
📖
Läxhjälp
🦮
Husdjur
👩🏼‍🌾
Trädgård

Bli en av våra nöjda kunder

4 snabba frågor och svar om TaskRunner

Hur funkar det?
1️⃣

Följ dessa tre enkla steg för att komma igång med TaskRunner: ladda ner appen från Google Play eller App Store, skapa din profil och hitta den hjälp du behöver.

Vad kan jag få hjälp med?
2️⃣

Vanliga tjänster på TaskRunner inkluderar barnpassning, läxläsning och hundpassning. Men du kan också be om hjälp med andra enklare och ofarliga uppgifter, som att göra fint i trädgården eller måla staketet. Det är upp till dig att bestämma vad du behöver hjälp med.

Vad kostar det
3️⃣

Du kan ta hjälp via TaskRunner för så lite som 75 kr/timme efter rutavdrag. Priset beror på faktorer som ålder, nivå, typ av uppdrag och om uppdraget är godkänt för rutavdrag. TaskRunner ger rekommenderade timpriser, men du kan också komma överens om ett annat timpris med ungdomen.

Hur fungerar det med RUT?
4️⃣

RUT-avdraget hanteras automatiskt i TaskRunner-appen för tjänster som är godkända för rutavdrag, till exempel barnvakt och trädgårdshjälp. Priserna i appen för dessa tjänster är angivna efter att RUT-avdraget har gjorts.

Visa alla frågor och svar