BuddyCompany:
skapar mer tid för livet!

Slipp oroa dig över verktyg och montering. Boka våra experter, inklusive BuddyCompany, för professionell montering av köksluckor och garderober med Noremax. Få det resultat du förtjänar, utan krångel

På BuddyCompany hjälper vi dig med allt innanför och utanför hemmet – inget jobb är för litet eller för stort för våra Buddies.

BuddyCompany erbjuder möjligheten till ROT/RUT-avdrag på de flesta av våra tjänster, vilket innebär att du kan spara 30% respektive 50% av kostnaden för tjänsten. När du skapar ett uppdrag hos oss, behöver du endast betala din del av kostnaden, och vi tar hand om att ansöka om RUT/ROT-avdraget åt dig.

Prisexempel

Kök
Snittpris: 200-250 SEK

Pris gäller per lucka. Priset varierar beroende på om vi behöver göra håltagning för handtag. Vi anpassar oss efter dina behov.

Garderob
Snittpris: 1050-2200 SEK

Priserna varierar beroende på antalet stommar, lådor, belysning och dörrar.

Småfix
Timpris: 899 kr

Om du behöver hjälp med andra småsaker hemma, står vi också till din tjänst!"

Boka här

Vi är här för att lösa dina behov

Kvalificerade Buddies

Våra Buddies genomgår en rigorös rekryteringsprocess och fortlöpande utbildning för att kunna leverera den bästa servicen.

Snabb & enkel bokning

Du kan boka din Buddy i några få steg genom att välja det datum och den tid som passar dig bäst.

Hjälp på plats

Med ett stort utbud av tjänster kan våra Buddies att ta hand om de flesta av dina hushållssysslor, på plats.

Vanliga frågor och svar

Vad är BuddyCompany?

Buddy Company är din one-stop-shop för hemtjänster på begäran och kopplar samman kvalificerade Buddies med kunder som behöver hjälp med en mängd olika utmaningar i hemmet.

Vilka tjänster kan jag boka?

Med Buddy Company kan du enkelt boka tjänster för ditt hem, t.ex. städning, hantverkare, trädgårdsarbete, flyttning, möbelmontering, teknisk support och mycket mer. Vi arbetar kontinuerligt med att lägga till fler tjänster.

Hur kan jag boka en tjänst?

Tjänsterna kan bokas bekvämt via telefon och via bokningsformuläret ovan.

När kan jag få hjälp?

Våra Buddies kan hjälpa dig alla dagar i veckan mellan 8-21. Du, tillsammans med din Buddy, väljer exakt tid och datum för ditt besök efter din bokning. Vår kundtjänst har på grund av rådande omständigheter öppet 9-17 på vardagar (helgstängt).

Hur betalar jag?

När besöket är utfört kommer vi skicka en faktura till dig via brev. Om du vill ha din faktura till din e-mail, kontakta oss på bokningar@buddycompany.com så ser vi till att den hamnar rätt.

Download our Marketplace app...

And feel great at home!