Tack för din bokning!

Vi har tagit emot den och allt är i ordning. Vi hör av oss om det behövs mer info, annars luta dig tillbaka och låt Buddy fixa allt! 😊

Gå till hemsidanChatta med oss

Våra städtjänster

Vi erbjuder flexibla städtjänster med höga kvalitetskrav för att göra ditt liv lite enklare.

Städning med BuddyCompany

Vi erbjuder flera olika städtjänster. Allt från regelbunden hemstädning till flyttstädning, kontorsstädning och Hotellkänslan. Vilken städtjänst behöver du?

Med vår städning får du mer tid över till det roliga i livet. Hitta på något du tycker om medan vi städar och njut av att komma hem till ett skinande rent och nystädat hem. Vår städtjänst är fullt försäkrad så att du och din Buddy kan känna sig helt trygga. Dessutom har vi även en kvalitetsgaranti som innebär att vi kommer göra allt i vår makt för att du ska bli helt nöjd med städningen.

Hemstädning i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi erbjuder hemstädning i hemstädning
är det lilla extra städning hjälper vi dig att hålla ditt hem skinande rent och fint så du får mer tid till att göra det du tycker om. Vi erbjuder hemstädning i Stockholm, Göteborg och Malmö till ett rimligt pris. Hemstädning kan bokas både som prenumeration och som engångsstäd. Ta hjälp med städningen hemma och njut av att få mer tid till annat kul i livet!

Att tänka på inför hemstädningen

För att veta hur lång tid städningen kommer ta och vad priset på städningen blir behöver vi veta hur stort du bor i antal kvadratmeter och rum. Beskriv om du har några särskilda önskemål eller förväntningar på städningen så hjälper vi dig vidare. Innan du bokar städning kan det vara bra att tänka på följande:

- Hur stor är din bostad i antal kvadratmeter?
- Vill du att vi städar alla rum i hemmet?
- Hur ofta vill du ha hemstädning? Endast en gång eller återkommande?
- När vill du att vi kommer och städar första gången? För återkommande städning, vill du ha samma dag och tid även framöver?
- Har du städmaterial och rengöringsmedel hemma?
- Vill du lägga till några tilläggstjänster såsom ugnsrengöring, kylskåpsrengöring eller fönsterputsning?

Vad ingår i städningen?

Hemstädning utförs normalt enligt vår checklista som omfattar en grundläggande städning i alla rum. Om du behöver storstädning eller flyttstädning kan vi även hjälpa dig med det.

Försäkring

När du bokar hemstädning med oss ingår alltid vår försäkring med ansvarsförsäkring som täcker skador i ditt hem och på din egendom. Du kan även känna dig trygg med att våra städare är helt försäkrade. Kontakta oss så snart som möjligt om en olycka inträffat så tar vi hand om ärendet.

Hemstädning i Stockholm

Det är väldigt populärt med hemstädning i Stockholm och här har vi en hög tillgänglighet och flexibilitet för tjänsten. Behöver du städning inom kort varsel går det nästan alltid för oss att ordna. Om du behöver en mer noggrann städning, t.ex. inför flytt eller något annat speciellt tillfälle då du vill få det extra rent och fint hemma erbjuder vi även flyttstädning och storstädning.

Hemstädning i Göteborg

Vi städar även i Göteborg! Här har vi flera städare som står redo att hjälpa dig hålla ditt hem rent och fint. Fyll i formuläret ovan så hör vi av oss till dig omgående med en offert skräddarsydd efter just ditt hem och dina önskemål. 

Hemstädning i Malmö

Bor du i Malmö och behöver hemstädning? Då har vi flera städare som står tillgängliga att hjälpa dig. Med vår hemstädning garanterar vi ett rent och fint resultat varje gång tack vare våra utbildade och erfarna städare. 

Pris på hemstädning

Vad kostar hemstädningen? Våra priser för hemstädning är:
- Varje vecka: 245 kr/h inkl. RUT
- Varannan vecka: 255 kr/h inkl. RUT
- Var fjärde vecka: 265 kr/h inkl. RUT
- Engångsstädning: 275 kr/h inkl. RUT

Hur många timmar som behövs bestäms utifrån antal kvadratmeter i din bostad. Fyll i antal kvadratmeter så räknar vi ut hur lång tid städningen beräknas ta och återkommer till dig med en offert.

Faktorer som räknas in i priset är löner och villkor till städarna för att du ska kunna känna dig trygg med att din städare har en god arbetsmiljö och får den ersättning de förtjänar. Tack vare RUT-avdraget är det möjligt att erbjuda goda villkor till städarna och samtidigt ge dig som kund ett bra pris. 

RUT-avdrag på hemstädning

När du anlitar en städfirma för hemstädning med BuddyCompany har du rätt till RUT-avdraget som ger dig 50 % avdrag på arbetskostnaden. 

Med RUT-avdraget har du rätt till ett avdrag på maximalt 75 000 kr per år och person och ansökan till Skatteverket hanteras automatiskt av oss när du bokar. Mer information om RUT och hur det fungerar hittar du hos Skatteverket.